Hotel Bali

Hotel Bali

geweldig op vakantie naar Bali

Hotels in Bali

Hotel Napels Hotels op Bali zijn spotgoedkoop, dus zal overnachten op het eiland ook voor de budgetreiziger geen enkel probleem zijn. Hotels zijn er in alle soorten en maten, maar n ding staat vast: de accommodaties en faciliteiten zijn over het algemeen keurig in orde. Voorbeelden van hotels op Bali zijn Villa Puri Ayu, Hotel Sanur Beach, Pan Pacific Nirwana Bali Resort en Ramada Resort Benoa Bali.

Villa Puri Ayu is het eerste hotel dat opvalt in een reeks van sprankelende en aansprekende hotels. Het hotel op Bali is gelegen aan de oceaan, in de buurt van Strand Sanur. Een ander populair hotel is Hotel Sanur Beach. Ook dit hotel ligt vlakbij Strand Sanur. Het uitgebreide hotel heeft plek voor veel toeristen.

Een ander hotel dat het goed doet op Bali is Pan Pacific Nirwana Bali Resort. Het hotel ligt aan het strand in Tabanan. Dit is in de buurt van Petitenget. Ramada Resort Benoa Bali daarentegen is een hotel vlakbij Turtle Island. Het hotel heeft zowel goedkope als luxe kamers.

De overige goede en betaalbare hotels op Bali zijn Segara Village Hotel, Dewani Villa Resort en Green Garden Hotel. Het Segara Villa Hotel is een populair hotel onder badgasten. Het Dewani Villa Resort moet hebben van zijn luxe uitstraling en heerlijke ambiance. Tot slot: het Green Garden Hotel ligt vlakbij de luchthaven van Bali. Het is het ideale vlak na aankomst op Bali of kort voor vertrek.

Bali heeft het goed voor elkaar op het gebied van overnachten. Het ene hotel is nog beter dan de andere. Het huren van een hotelkamer op Bali is relatief goedkoop en als je vooraf reserveert ng goedkoper.

Zoek hotels

Advertentie

Copyright 2015 Hotelbali.nl alle rechten voorbehouden