Hotel Bali

Hotel Bali

geweldig op vakantie naar Bali

Visum en Munteenheid

Bij een reis naar Bali komt nog heel wat kijken. Denk daarbij aan een visum en geld. Zo dien je op het Indonesische eiland over een visum te beschikken en wordt de munteenheid de Indonesische roepia in gebruik genomen.

Bij aankomst op Bali is het mogelijk op het vliegveld een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn ongeveer 30 USD en de visum is dan 30 dagen geldig. Wil je langer dan 30 dagen op Bali verblijven, dan moet je bij de Indonesische ambassade in Den Haag een visum aanvragen. Het regelen van zoín visum is lastig en tijdrovend, want neemt ongeveer twee weken in beslag.

IndonesiŽ hanteert een eigen munteenheid, namelijk de Indonesische roepia. De koers hangt af van de economie, maar voor een euro krijg je ongeveer 12.000 roepa. De precieze koers is op te vragen bij elke Indonesische bank of particuliere geldwisselaar. Dit zijn ook de plekken waar je geld kan omwisselen. Daarnaast kun je geld pinnen bij pinautomaten.

Om dus legaal op Bali te verblijven, is het aanschaffen van een visum noodzakelijk. Je kunt op het vliegveld zelf een visum aanschaffen voor 30 dagen. Verblijf je langer op het eiland, dan moet je bij de Indonesische ambassade in Den Haag een visum aanvragen. De munteenheid die op Bali wordt gehanteerd is de Indonenische roepia. Pinnen gaat net als in Nederland.

Zoek hotels

Advertentie

Copyright 2015 Hotelbali.nl alle rechten voorbehouden